Het laatste nieuws van het Joomla! Team

Wadfilm in première!

Vier jaar na mijn eerste contact met Ruben Smit ging onze wad film op 1 oktober dan eindelijk in première. Twee avonden op rij genoten 2300 man van onze film in en fraaie setting. De recensies die we kregen waren ook louter positief en we denderen door. Afgelopen week was ik o.a te gast bij RTL late night en kreeg ik de kristallen filmstatus uit handen van Twan Huys.

Een interview dat ik heb gehouden met METRO nieuws is hier terug te lezen: METRO

 

 

De Nederlandse meeuwengids

Op dit moment werk ik aan een Nederlandstalige meeuwengids die het kijken van meeuwen inzichtelijk moet gaan maken en van 12 soorten alle leeftijden en kleden gaat behandelen. Actuele informatie over het verschijnen ervan kunt u vinden op de Facebookpagina

De gids zal in principe in 2018 verschijnen.

Foto van een volwassen kokmeeuw met een volwassen zwartkopmeeuw. Let op de vleugelpunten als eenvoudig kenmerk.

Laatst aangepast (vrijdag, 26 januari 2018 14:23)

 

26-01-2018

WAD

Het grootste nieuws is eigenlijk gelijk de reden waarom het de laatste tijd zo rustig is geweest op mijn website. In 2015 raakt ik met Ruben Smit in gesprek over zijn plannen om een nieuwe bioscoop film te maken, ditmaal over de Wadden. Ik ben door hem als cameraman bij dit project gehaald en heb daar tot op heden een hoop werk aan. De afgelopen twee jaar heb ik veelal samen met Melchert Meijer zu Schlochtern veel tijd door gebracht op de wadden. Hierbij kregen wij exclusieve toegang tot alle eilanden inclusief de onbewoonde als Razende Bol, Richel, Griend, Rottumerplaat, Rottumeroog. De eerste beelden zijn in de vorm van een teaser te bewonderen zie

WADFILM

Via onze website en facebook zijn alle laatste ontwikkelingen te volgen.

Laatst aangepast (vrijdag, 26 januari 2018 14:13)

 

RTL Late Night

Voor een item over een nieuwe BBC serie was ik in de zomer van 2017 te gast bij RTL Late night. Samen met Jan van Hooff mocht ik mijn licht laten schijnen op deze docu.

Laatst aangepast (zaterdag, 27 januari 2018 13:49)

 

De afgelopen maand september waren zowel een filmpje als een foto van de houtsnip van mijn hand te zien in de Super Freek Show van Freek Vonk.

Laatst aangepast (donderdag, 15 september 2016 12:51)

 
Meer artikelen...
Dutch-Netherlands