Workshop Vogelfotografie

Sinds kort geef ik mijn workshop vogelfotografie aan huis. De tuin en de ruime schuur van waaruit we fotograferen maken het mogelijk in alle rust de nodige tuinsoorten vast te kunnen leggen. Gedurende de workshop die 1 op 1 is hebben we alle tijd om alle technische problemen waar u tegen aan loopt bij langs te gaan. Diafragma, sluitertijd, iso waardes alles wat u maar wilt weten komt aan bod. De workshops vinden uitsluitend plaats wanneer er genoeg aanbod van soorten in de tuin is. Dit zal zeker tot en met eind maart 2019 wel het geval zijn. Op dit moment is er een goede kans op:

Koolmees, pimpelmees, gaai, winterkoning vink, sijs, groenling, grote bonte specht, merel, boomklever, heggenmus,roodborst, turkse tortelduif, huismus en met regelmaat de eekhoorn.

De setting is dermate natuurlijk en divers dat 1 soort op meerdere manieren vast kan worden gelegd. De workshop begin om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 15:00. U kunt daarna gerust blijven zitten tot het licht het niet meer toelaat.

U wordt ontvangen met koffie of thee en ik zorg voor een goede lunch in de fotohut zodat u rustig door kunt fotograferen. De kosten van de workshop  zijn 240,-

Voor een overzicht van de door mij gemaakte beelden zie TUINVOGELS

 

Deze workshop BOEKEN

 

 

Laatst aangepast (maandag, 28 januari 2019 19:56)

 
Dutch-Netherlands